דרמרולר

דיון מתוך פורום  בוטוקס ומילוי קמטים

06/11/2011 | 12:07 | מאת: שני

שלום, דציתי לדעת מה היעילות של הדרמהרולר ?

13/11/2011 | 23:23 | מאת: ד"ר כהן שרית

דרמרולר הינו מכשיר הגורם לפציעה של העור ולהתחדשות העור ע"י האצת ייצור סיבי הקולגן והאלסטין.המכשיר עצמו מורכב מגלגלת פלסטיק עם מחטים זעירות באורך של 1.5 מ"מ המחוברת לידית.הטיפול יוצר חריצים מיקרוסקופיים בפנים ומאפשר החדרה יעילה של חומרי הזנה וטיפוח העור פנימה.יש להמנע מפציעה עמוקה ע"מ לא לגרום להצטלקות.מניסיוני עדיף להשתמש בטכנולוגיות מתקדמות הגורמות לפציעה מבוקרת של העור בצורת רשת בשלוב עם חימום של שכבת העור המרכזית .טכנולגיה זו משלבת שיוף של העור בצורת רשת בשילוב עם מיצוק (כתוצאה מהחימום)העור להשגת מראה עור קורן וזורח ולשיפור קמטוטים,דוגמת אימטריקס.

20/11/2011 | 13:11 | מאת: אורית ברגר

הדרמהרולר המקורי מגרמניה, הינו אכן מכשיר הבנוי מגלגלת ועליה מחטים כירורגיות זעירות. כפי שהסבירה ד"ר שרית כהן, המכשיר אכן מעודד יצירה מחדש של קולגן ואלסטין באמצעות עיסוי המגרה את העור לקבל איתות שהוא נפצע.המכשיר בטוח לחלוטין מעצם הסיבה שהינו מכני, לא חשמלי ולא מערב טכנולוגיות אחרות עליהן אין לנו שליטה, ולעיתים קרובות גורמות לנזק יותר מאשר לתועלת. המכשיר אכן יכול גם לשמש בהחדרת חומרים המבוססים על ויטמינים ומינרלים וחומצות המסייעות לעור להראות קורן, בוהק ואחיד, אך יש להיוועץ עם רופא עור ולקבל המלצה לגבי החומרים המתאימים להחדרה!! עיקר הפעילות של המכשיר הינה שיקום העור הן ממצבים קשים של צלקות אקנה, היפרפיגמנטציה (במרבית המקרים), קימטוטים, ומראה נפול ולא קורן של העור. הפעולה שנעשית הינה טבעית לחלוטין ואיננה מערבת שום חומר או טכנולוגיה שמזיקה. המכשיר איננו- בשום מקרה- גורם לצלקות, או לנזק לעור- להיפך!! הוא מסייע למראה בריא ורענן של העור. המלצה זו הינה אך ורק עבור הדרמהרולר המקורי מגרמניה הנועד הן לטיפול רפואי על ידי רופא, והן לטיפול ביתי עצמאי על ידי המטופל!!לכל מידע נוסף ניתן ליצור קשר באמצעות אתר האינטרנט: www.obiderm.com.

מנהל פורום בוטוקס ומילוי קמטים