מילוי תחת העיניים

דיון מתוך פורום  בוטוקס ומילוי קמטים

05/10/2011 | 14:12 | מאת: שני

שלום, אודה לתשובתכם בהקדם. אני שוקלת לעשות מילוי תחת העיניים (בת כ 45) בעקבות קמטים חדשים יחסית שנוצרו. האם יש משמעות לזמן מאז נתגלו הקמטיםוהאם כדאי להמתין שהם "יבשילו" ואז לעשות מילוי? ובאיזה חומרים כדאי לבקש מהרופא? (הבנתי שיש המון סוגים ומותגים שונים) תודה

07/10/2011 | 11:24 | מאת: ד"ר כהן שרית

שני שלום.ראשית יש להגדיר את סוג הקמטים-עם הגיל מופיעים קמטי חיוך בצידי העיניים,ע"פ רוב בשנות ה30 המאוחרות,אשר מקורם בשריר הטבעתי החובק את הארובה.את קמטי החיוך ניתן לטשטש ע"י הזרקת בוטוקס/דיספורט.מומלץ להתחיל את ההזרקה כבר עם הופעת הקמטוטים ולא להמתין שיהפכו לקמטים סטטיים (הנראים גם ללא פעילות אקטיבית של השריר).חריצים או שקעים-דוגמת שקע הדמעות ניתן להסוות ע"י הזרקה חומרי מילוי.מומלץ להזריק נגזרות של חומצה היאלורונית דוגמת סטילאג'.חומרים אילו בעח פרופיל בטיחותי מוכח,ידיותיים לרקמה שכן הינם טבעיים ותוצאת ההזרקה הינה שיפור מקרה השקע/חריץ לפיכך מראה צעיר יותר. גמר חתימה טובה ובהצלחה.

מנהל פורום בוטוקס ומילוי קמטים