מילוי קמטים לאחר מילוי בביו אלקמיד

דיון מתוך פורום  בוטוקס ומילוי קמטים

02/10/2011 | 15:23 | מאת: נורית

לפני מספר שנים מילאתי קמטים בביו אלקמיד. אני כיום רוצה למלא שוב את הקמטים. רופא מסוים הציע לי שהוא יוציא לי את שאריות הביו אלקמיד שנמצאות בפני ויזריק לי במקום זה סיליקון. מה דעתכם?

03/10/2011 | 23:27 | מאת: ד"ר כהן שרית

שני החומרים שהזכרת הינם חומרים קבועיים,סינטטיים,אשר עשויים לגרום לתגובות של גוף זר,על פי הספרות הרפואית אף שנים לאחר ההזרקה.מסיבה זו מומלץ על הזרקה של חומרי מילוי מבוססי חומצה היאלורונית-חומר טבעי המצוי במשתית החוץ תאית ולפיכך אינו מעורר תגובות אלרגיות ומתקבל כחלק טבעי של מארג הרקמהאליו הוזרק.

מנהל פורום בוטוקס ומילוי קמטים