מילוי קמטים בצידי האף - בת 30

דיון מתוך פורום  בוטוקס ומילוי קמטים

29/09/2011 | 17:56 | מאת: מירב

שלום רב, אני בת 30 , אחרי הלידה השנייה נוצר לי קמט בצידי האף דבר שמאד מפריע לי. האם אפשר לטפל ולטשטש את הקמט ? האם ישנם תופעות לוואי? וכמה אמור לעלות טיפול שכזה? אודה לתשובותיכם, מירב

30/09/2011 | 21:16 | מאת: ד"ר כהן שרית

מירב שלום.עם הגיל מופיעים קמטים דוגמת הקמטים בין האף לפה המכונים קמטים נזולביאליים. קמטים אילו נוצרים מאובדן נפח שחל עם הגיל במשולב עם צניחת רקמה כלפי מרכז הפנים ומטה.ניתן לטשטשם על ידי הזרקת חומרי מילוי. חומרי מילוי המבוססים על נגזרות של חומצה היאלורונית דוגמת סטילאג',פרלן וכו' בטיחותיים שכן מדובר בחומר טבעי המצוי בשכבת העור המרכזית.עלות הטיפול תלויה כמובן בכמות החומר הנדרש להזרקה,האחרון נקבע בהתאם לעומק הקפל.הטיפול קצר,נטול כאב (בחלק מקווי המוצרים קיים לידוקאין,חומר מאלחש)והתוצאה מראה אסתטי וצעיר יותר.בהצלחה ושנה טובה.

מנהל פורום בוטוקס ומילוי קמטים