מכשירי מילוי קמטים ביתיים

דיון מתוך פורום  בוטוקס ומילוי קמטים

22/09/2011 | 11:31 | מאת: רנה

יש כל כך הרבה סוגים של מכשירם ביתיים , האם הם טובים איזה מהם ? איך בוחרים? האם ממליצה?

30/09/2011 | 21:09 | מאת: ד"ר כהן שרית

מכשירי מילוי קמטים ביתיים לא קיימים,ולו מן הסיבה שכדי לבצע מילוי צריך להזריק -הזרקה מתבצעת על ידי רופא שזהו תחום התמחותו. קרוב לודאי התכוונת למכשיר הדרמרולר לשימוש ביתי-שעשוי לסייע בהתחשדות העור ע"י פציעות מיקרסקופיות של העור.

02/10/2011 | 09:20 | מאת: רנה

נכון, ד"ר את צודקת התכוונתי למכשירים לחדוש העור. איך אפשר לדעת איזה מן החברות ההמכשיר טוב. וגם לחברה מסויימת יש כמה מכשירים.מה אני צריכה לדעת ? לפי איזה פרמטרים לבחור? שנה טובה וחג שמח לכל.

מנהל פורום בוטוקס ומילוי קמטים