זמן השפעה של חומרי מילוי

דיון מתוך פורום  בוטוקס ומילוי קמטים

30/08/2011 | 12:21 | מאת: רעות

שלום , רציתי לדעת מה זמן ההשפעה של חומרי מילוי על הקמטים לכמה זמן זה משפיע ותוך כמה זמן רואים את התוצאות ?

31/08/2011 | 13:06 | מאת: ד"ר כהן שרית

את אפקט ההזרקה ניתן לראות מייד עם תום ההזרקה.משך שרידות חומרי מילוי זמניים המוזרקים משתנה בין מטופל למטופל ,בין אזור לאזור( באזורים בעלי תנועתיות רבה יותר החומר יתפרק מהר יותר)וכן בהתאם לעומק ההזרקה,עומק הקמט,גיל המטופל/ת, סוג החומר המוזרק וטכניקת ההזרקה.על פי רוב משך שרידות חומרי מילוי המבוססים על חומצה היאלרונית נע בין 6-10 חודשים,ובתוך קו מוצרי החומרים ישנם כאלה שהינם בעלי שרידות גבוהה אף יותר.חשוב לציין כי המחקר המדעי והניסיון מורה כי עצם ההזרקה גורמת לשפעול של ייצור קולגן עצמוני ולכן מומלץ על טיפולי תחזוקה התורמים למשך שרידות ארוך יותר.

מנהל פורום בוטוקס ומילוי קמטים