עיבויי שפתים ע"י סליקון

דיון מתוך פורום  בוטוקס ומילוי קמטים

23/08/2011 | 00:38 | מאת: איריסססססס

היום ביצעתי עיבוי שפתיים בסילקון והם נורא יצאו גדולות או יותר נכון בולטות רציתי לדעת אם זו נפיחות שיורדת ואחרי כמה זמן זה יורד הנפיחות

25/08/2011 | 08:44 | מאת: מטופלת עם חומצה היאלורונית

באירופה ,בארצות הברית ואפילו במדינות ערב אוסרים את הסיליקון להזרקה לקמטים ,רק בישראל מעט מאוד רופאים חוצפנים ! משתמשים בסיליקון וכל מיני אנשים פזיזים כמוך עושים את השטות הזאת ואחר כך בוכים !!

29/08/2011 | 23:56 | מאת: ד"ר כהן שרית

לאחר הזרקה לשפתיים אכן מופיעה נפיחות מסויימת שנמשכת על פי רוב כ-48 שעות וחולפת עצמונית.בכל מקרה חריג מומלץ לפנות לרופא שבצע את ההזרקה.

מנהל פורום בוטוקס ומילוי קמטים