מילוי קמטים המחזיק לשנתיים

דיון מתוך פורום  בוטוקס ומילוי קמטים

16/08/2011 | 17:57 | מאת: רותי

חברה שלי עשתה טיפול והרופא אמר לי שהוא מחזיק לשנתיים , יש חומר מילוי שמחזיק לשנתיים ?

16/08/2011 | 21:25 | מאת: ד"ר כהן שרית

משך שרידות חומרי מילוי זמניים המוזרקים אינו נוסחא מתמטית ומשתנה בין מטופל למטופל ,בין אזור לאזור( באזורים בעלי תנועתיות רבה יותר החומר יתפרק מהר יותר)וכן בהתאם לעומק ההזרקה,עומק הקמט,גיל המטופל/ת, סוג החומר המוזרק וטכניקת ההזרקה.על פי רוב משך שרידות חומרי מילוי המבוססים על חומצה היאלרונית נע בין 6-10 חודשים,ובתוך קו מוצרי החומרים ישנם כאלה שהינם בעלי שרידות גבוהה אף יותר.חשוב לציין כי המחקר המדעי והניסיון מורה כי עצם ההזרקה גורמת לשפעול של ייצור קולגן עצמוני ולכן מומלץ על טיפולי תחזוקה התורמים למשך שרידות ארוך יותר.

מנהל פורום בוטוקס ומילוי קמטים