בהמשך לכתבה

דיון מתוך פורום  בוטוקס ומילוי קמטים

16/08/2011 | 17:27 | מאת: לאה

האם סטילאז' יכולה לסייע לי בקמטוטים קטנים שיש לי על האף בעיקר בזמן חיוך , אשמח לתשובה מהירה

16/08/2011 | 21:08 | מאת: ד"ר כהן שרית

אם כוונתך לקמטים דינמיים בשורש האף המופיעים בזמן חיוך,קמטי ארנב,ניתן לשפר אותם ע"י הזרקת בוטוקס/דספורט. כאשר מדובר בקמטים סטטיים כלומר כאלו המצויים גם במנוחה ניתן לטשטשם ע"י הזרקה של חומרי מילוי דוגמת סטילאג'.מעבר למילוי נפחים ניתן גם לעצב ולשפר את מראה האף ע"י הזרקות של חומרי מילוי התורמים ליצירת מראה אסתטי ופרופרופציונלי יותר של האף כגון הרמת קצה אף נפול ומילוי שקעים ואי סדירויות במבנה האף במקרים מתאימים.

מנהל פורום בוטוקס ומילוי קמטים