מילוי קמטים בצוואר

דיון מתוך פורום  בוטוקס ומילוי קמטים

16/08/2011 | 15:18 | מאת: נורית

שלום דוקטור כהן רציתי לדעת האם ניתן למלא גם קמטוטים בצוואר ?

16/08/2011 | 21:01 | מאת: ד"ר כהן שרית

חומרי מילוי כידוע נועדו לתת מענה לאובדן נפח שחל עם השנים. בצוואר ,עם הגיל אנו עדים לצניחת רקמות ועודפי עור ולכן על פי רוב אין צורך במילוי נפחים. ניתן לשפר קמטוטים ע"י הזרקות שנועדו להצעיר את העור -דוגמת סטילאג'הידרומקס או רסטילן ויטל.כאשר קיימים מיתרים אורכיים או קמטים רוחביים בצוואר ללא מימד משמעותי של צניחת רקמות ניתן להזריק בוטוקס/דספורט במקרים מתאימים.

מנהל פורום בוטוקס ומילוי קמטים