החומר סטילאז'

דיון מתוך פורום  בוטוקס ומילוי קמטים

03/04/2011 | 23:36 | מאת: אוקסנה

שלום לדוקטור אני רוצה לדעת בבקשה עד כמה חומר סטילאז' הוא חומר מילוי טוב והאם יש הבדל בינו לחומרים אחרים ? תודה רבה מרוש, אוקסנה

04/04/2011 | 01:07 | מאת: ד"ר כהן שרית

קו מוצרי סטילאג',חומר מילוי המבוסס על חומצה היאלרונית,מגיע בדרגות סמיכות שונות המאפשרות התאמה לצפיפות הרקמתית באזור המוזרק. מכיל מניטול-בעל אפקט נוגד החמצון.חלק מקו מוצרים זה מכיל לידוקאין-כך שההזרקה כמעט נטולת כאב.מניסיוני שביעות הרצון של המטופלות גבוהה.בהצלחה.

04/04/2011 | 14:52 | מאת: תיקווה בשבקין

מבחינת מילוי טוב יותר (מקומי)? או שנשאר יותר זמן? או שניהם. תודה מראש! חשוב לי לדעת בפרוטרוט בכדי לדעת להמשך.

מנהל פורום בוטוקס ומילוי קמטים