ההבדל בין בוטוקס לחומרי מילוי

דיון מתוך פורום  בוטוקס ומילוי קמטים

15/08/2011 | 11:07 | מאת: גג

שלום, רציתי לדעת מה ההבדל בין בוטוקס לחומרי מילוי ומה זה חומר המילוי סטילאז' ?

16/08/2011 | 20:57 | מאת: ד"ר כהן שרית

בוטוקס/דספורט הינו חלבון הגורם לנתק ביו העצב לשריר ועל ידי כך גורם להרפיית השריר.נשתמש בהזרקת בוטוקס/ דספורט לטשטוש קמטי ההבעה המצויים בשליש העליון של הפנים בשלושה אזורים עיקרים:קמטי הזעף בין הגבות,קמטי הפליאה רוחביים במצח וקמטי החיוך בצידי העיניים. כאשר יש מרכיב של אובדן נפח שחל עם הגיל נשתמש בחומרי מילוי.קו מוצרי סטילאג'מבוסס על חומצה היאלורונית,המצויה באופן טבעי בעור, ונותן מענה מצויין למילוי קמטים וחריצים כגון אלו בין הפה לאף,עיצוב עצמות לחי וכן עיצוב ועיבוי שפתיים והצערת העור.ההזרקה עצמה נטולת כאב על פי רב הודות לחומר מאלחש המצוי בחלק מהמוצרי הסדרה.כך שבהליך קצר יחסית ניתן לרענן ולהצעיר את הפנים ולהקנות לפיכך מראה אסתטי יותר.

מנהל פורום בוטוקס ומילוי קמטים