שטף דם לאחר הזרקת חומצה הילארונית

דיון מתוך פורום  בוטוקס ומילוי קמטים

10/08/2011 | 23:15 | מאת: ofel

שלום רב, לאחר הזרקת חומר מילוי חומצה היליארונית לקמטי הבעה בין אף לשפה עליונה הופיע לי שטף דם ככה קטן אך בולט מאוד בפנים.... האם זה ייעלם בכל מקרהומה תקופת ההחלמה?

15/08/2011 | 00:11 | מאת: נחמה הירש

הרופא שלי עשה לי מילוי קמטים והיה כל כך עדין שלא היה לי בכלל שטף דם !!תמצאי לך רופא עדין שלא יעשה לך שטף דם!!!!!!!!

16/08/2011 | 20:46 | מאת: ד"ר כהן שרית

הופעת שטפי דם הינה תופעה טבעית היכולה להגרם בעקבות ההזרקה שכן קיימים כמובן כלי דם במשור המוזרק.על פי רוב שטפי דם,המטומות,נספגים עצמונית לאחר מספר ימים.

מנהל פורום בוטוקס ומילוי קמטים