tel aviv

דיון מתוך פורום  בוטוקס ומילוי קמטים

27/07/2011 | 23:01 | מאת: תמי

שלום דוקטור.(סליחה על העברית?)ליפני חודשיים עשיתי רסטילאין מתחת עיויים.אחרי שבועיים רופה הזריק לי היאלורונידאז בשביל להוריד נפחות.אור לא חלק ורואה שיש צלקת.מה אני צריחה לעשות שזה לא ישהאר קחה.תודה רבה.

31/07/2011 | 00:05 | מאת: ד"ר כהן שרית

תמי שלום.היאלורונידאז כידוע מפרק את החומצה ההיאלורורנית המוזרקת.לעיתים מופיעים חוסר סדירויות ברקמה התת עורית כפי שאת מציינת.לא ברור לי מדוע הופיעה צלקת?!קשה להתרשם מבלי לראות אולם עם הזמן מתרחש תהליך ריפוי פצע והחומר שנשאר,אם נותר,נספג ואז ניתן להניח שתבחיני בשינוי.ממליצה שתפני לרופא שטיפל ותתייעצי איתו. בהצלחה.

31/07/2011 | 20:02 | מאת: tami

תודה דוקטור .זה לא צלקת זה יותר עומק איפה שנזרק ההיאלורורנית.לפי משה הבנתי את אומרת שאם הזמן זה הסתדר? אבל זה יכול להיות גם שנה?... תודה רבה על התשובה .

מנהל פורום בוטוקס ומילוי קמטים