רפיון קל בצידי הפה

דיון מתוך פורום  בוטוקס ומילוי קמטים

22/07/2011 | 21:51 | מאת: יעל

ד"ר שרית שלום רב, אני בת 40 + ושמתי לב שהתחיל לי רפיון קל וקמטוטים עדינים בצידי הפה. עם זאת עדיין אין צניחה באיזור קו הלסת. על איזה טיפול את ממליצה? האם מזותרפיה יכול לעזור ואם כן באיזה מרווחים צריך לעשות את הטיפולים? בחורף טיפלתי ברטוויט 0.25 אבל לא ראיתי שיפור כל כך. מה דעתך? תודה

27/07/2011 | 00:11 | מאת: ד"ר כהן שרית

בגיל 40 סביר להניח כי קיים מרכיב של דלדול בנפח הפנים ולפיכך כדאי להתחיל מילוי בצידי הפה,תמיכה לזוויות פה המתחילות לנפול ולעיתים גם חריצים בין האף לפה. לגבי הקמטוטים העדינים המופיעים,כפי שציינת רפיון קל,פועל יוצא של ירידה באיכות העור וגמישותו עם הגיל,מומלץ על טיפול בגלי רדיו ביפולרים למיצוק,דוגמת האימטריקס.כדאי כמובן גם ללחח את העור,וכמובן להמנע מחשיפה לשמש. בהצלחה יעל.

27/07/2011 | 22:28 | מאת: יעל

מנהל פורום בוטוקס ומילוי קמטים