עשיתי טיפול בוטוקס להזעת יתר בבית השחי כבר פעמיים

דיון מתוך פורום  בוטוקס ומילוי קמטים

19/07/2011 | 19:38 | מאת: dina

ועדין אני מזיע, כמה טיפולים צריך לעשות בכדי לראות תוצאות? והאם בכלל זה בטוח להמשיך או שזה לא בריא ולעצור פה?

19/07/2011 | 21:51 | מאת: ד"ר כהן שרית

אחת ההתוויות המאושרות של הזרקת בוטוקס/דיספורט הינה הזעת יתר בבתי השחי.לאחר אלחוש בעזרת משחה מאלחשת מתבצעת ההזרקה.בתוצאות ניתן להבחין כבר כ-10 ימים לאחר ההזרקה,ירידה משמעותית בכמות ההזעה.הטיפול זוכה לשביעות רצון גבוהה בקרב המטופלים ומשך האפקט נע בין5-7 חודשים לאחריהם ניתן לחזור על הטיפול ללא חשש.כאמור כבר לאחר הטיפול הראשוני ניתן להבחין בשיפור ניכר בכמות ההזעה.בהצלחה.

20/07/2011 | 10:24 | מאת: dina

תוצאות לאחר 2 טיפולים, האם עדין אפשר להמשיך עם הזקירות עד שתהיה תוצאה, או שזה מסוכן ?

מנהל פורום בוטוקס ומילוי קמטים