מילוי קמטים בשומן עצמי

דיון מתוך פורום  בוטוקס ומילוי קמטים

14/07/2011 | 19:53 | מאת: יעל

אני בת 55 וברצוני למלא את הקמטים שלצידי הפה. לאחרונה נועצתי עם פלסטיקאי והוא טען שאינני יכולה לעבור את הכהליך משום שאני סובלת משומנים בדם. (אני מאוזנת עי תרופות). אבקש התיחסותך לענין. תודה, יעל

14/07/2011 | 20:29 | מאת: ד"ר כהן שרית

כידוע להזרקה של שומן עצמוני יתרונות:מקורו-עצמוני לפיכך נטול תופעות אלרגניות,זמין,ובין היתר גם מקור לתאי גזע המסייעים בהתחדשות העור.ההליך דורש קצירת שומן ועיבודו. בפגישת הייעוץ נשקלת אופציה של שומן עצמוני לעומת הזרקת חומרים טבעיים אחרים.למיטב ידיעתי,אין התווית נגד במטופלים הסובלים מרמת שומנים גבוהה המטופלים תרופתית.בהצלחה.

מנהל פורום בוטוקס ומילוי קמטים