שאלה...

דיון מתוך פורום  בוטוקס ומילוי קמטים

11/07/2011 | 10:55 | מאת: אולגה

אני בת 45 וסובלת מהזעת יתר בבית השחי וברגליים.. זה מאוד מפריע לי ואני רוצה לפתור את הבעיה בדרכים חאורת חוץ מלהתקלח 70 פעם ביום.. הבנתי שחלק מהנשים מזריקות בוטוקס.. מישהי עשתה את זה כאן? ואם כן, אז איפה?

11/07/2011 | 11:54 | מאת: רוני

אני מזה מזדהה איתך, חבל על הזמן... אני לא יודעת בדיוק איזה מכונים מתעסקים עם זה אבל אני יכולה להמליץ לך לפנות למכון care שירותי רפואה ולקבל שם ייעוץ לגבי העניין הזה ואיך אפשר לטפל בזה.. אולי יוכלו לעזור לך

מנהל פורום בוטוקס ומילוי קמטים