עיבוי שפתיים

דיון מתוך פורום  בוטוקס ומילוי קמטים

05/07/2011 | 00:30 | מאת: נועה

דר כהן שלום, אני בת 25 ויש לי חוסר סימטריה נוראית בין השפתיים. השפה התחתונה היא מלאה ויפה בעוד העליונה דקה מאוד וכמעט בלתי נראית. בדקתי אופציה לעשות איפור קבוע בחלק העליון של השפה ולגרום לה להיראת עבה יותר. אבל זה נראה מאוד מבוגר ולא טבעי. רציתי לשאל האם סטילאג' יכול עזור לי לתקן את השפתיים שלי. כמה זמן תישמר תוצאת הטיפול . תודה רבה

05/07/2011 | 21:19 | מאת: ד"ר כהן שרית

ניתן לעבות את השפתייים בהצלחה ע"י הזרקה של חומצה היאלורונית דוגמת סטילאג,ע"מ להגיע ליחס אסתטי בין שפה עליונה ותחתונה.אגב, שפה תחתונה אמורה להיות עבה יותר 1:1.66 עליונה לעומת תחתונה בהתאמה.התוצאה מראה טבעי ומלא יותר של השפה .משך זמן שרידות החומר נע בין 6-10 חודשים.

06/07/2011 | 12:16 | מאת: נועה

תודה רבה על התשובה . האם ההזרקה כואבת ? כמה ימים יהיו לי סימנים עד שהתוצאה תתקבל סופית . האם אוכל לחזור מיד לעבודה? האם יש פעילות שצריך להימנע ממנה אחרי ההזרקה.

מנהל פורום בוטוקס ומילוי קמטים