מטרקסול(פפטידים) 5% לפחות=קראתי שפועל כמו רטוויט

דיון מתוך פורום  בוטוקס ומילוי קמטים

03/04/2011 | 14:55 | מאת: בשבקין תיקווה

(אך לא הוכח בשנים כמו הרטוויט).ויש כאלו הסוברים שאפילו טוב יותר. מה המלצתך? תודה מראש ויום טוב!

04/04/2011 | 00:46 | מאת: ד"ר כהן שרית

למשפחת הרטינואידים (רטין A )נודעת יעילות מוכחת בהצערת עור הפנים כבר למעלה מ-2 עשורים.האצת קצב שחלוף התאים,תקון נזק תאי שחל עם הגיל,ועידוד בניית קולגן ללא ספק תורמים למראה עור קורן,מתוח יותר,פחות מקומט ולכן צעיר ואסתטי יותר. מטריקוטן (מטריקסיל), מבוסס על ביו פפטידים - שרשרת חומצות אמינו המופקות בטכנולוגיה מתקדמת.תכונתם העיקרית – המרצת קצב ייצור הקולגן ואלסטין הגורם להתחדשות העור.שמוש בביו-פפטידים מעצים את פעולת הרטינואידים ולכן טיפול משולב מומלץ.ע"פ רוב רטין A ללילה ומטריקוטן ליום.לא לשכוח קרם הגנה.בהצלחה!

04/04/2011 | 15:05 | מאת: תיקווה בשבקין

תודה מראש דוקטור שרית על תשובתך! נהייתי ידענית חשוב לי לדעת - היגיע הזמן לא? תודה לך שוב דוקטור!!!!!!!!!!!!!

04/04/2011 | 22:57 | מאת: sarit123

למשפחת הרטינואידים ( רטין A)יעלות מוכחת בהצערת עור הפנים כבר למעלה מ-2 עשורים.האצת תחלופת התאים,תקון הנזק התאי שקורה עם השנים ועדוד ייצור קולגן תורמים למראה עור קורן,מתוח יותר ופחות מקומט ולכן אסתטי וצעיר יותר. מטריקסיל (מטריקוטן), מבוסס על ביו פפטידים - שרשרת חומצות אמינו המופקות בטכנולוגיה מתקדמת.תכונתו העיקרית – המרצת קצב ייצור הקולגן ואלסטין הגורם להתחדשות העור.מטריקוטן מעצים את פעילות הרטינואידים ולכן טפול משולב מומלץ.ע"פ רוב רטין A-בלילה ומטריקוטן לשימוש ביום.בהצלחה!

28/03/2017 | 14:50 | מאת: ורד

מה האחוזים הנצרכים לפעילות אפקטיבית של מטרקסול? תודה רבה

מנהל פורום בוטוקס ומילוי קמטים