פילינג או מילוי קמטים

דיון מתוך פורום  בוטוקס ומילוי קמטים

03/07/2011 | 07:39 | מאת: דלית

אני מתלבטת בין פיליניג למילוי קמטים. עור רגיל, לא מקומט מעבר לקמטי הבעה. בת 37. מה דעתך? תודה

05/07/2011 | 21:13 | מאת: ד"ר כהן שרית

פילינג ומילוי קמטים הינם טיפולים שונים שנועדו לטפל בבעיות שונות.נמליץ על מילוי כאשר קיים אובדן נפח,למילוי חריצים ושקעים ועיצוב אזורים כגון הלחי.פילינג נועד לשחלף את העור ,לטפל בקמטוטים עדינים ולהקנות מראה עור קורן רענן,וצעיר יותר.בהתאם לפרזנטציה מתאימים את סוג ועומק הפילינג.קשה לייעץ כמובן מבלי לראות במה אנו רוצים לטפל.ניתן כמובן גם למלא נפח וגם לשפר את אכות העור ומרקמו.בהצלחה.

מנהל פורום בוטוקס ומילוי קמטים