הזעת יתר בכפות הרגליים

דיון מתוך פורום  בוטוקס ומילוי קמטים

24/06/2011 | 18:51 | מאת: סיון

שלום, לפני כ-10 שנים עברתי ניתוח לפרוסקופי לטיפול בהזעת יתר בכפות הידיים, ומאז הזעת היתר בכפות הרגליים, שעוד היתה קודם, החמירה. ניסיתי טיפולים בהיפנוזה, קרמים, מכשיר דריוניק - כלום לא עוזר לי. האם בוטוקס יעיל גם לכפות הרגליים? לכמה זמן הטיפול משפיע, בממוצע, והאם אפשר לקבל המלצה למומחה בתחום באיזור חיפה? תודה מראש

28/06/2011 | 22:53 | מאת: ד"ר כהן שרית

אכן תופעת ההזעה המפצה ידועה לאחר ניתוח סמפטקטומיה בשיטה לפרוסקופית.לשאלתך,כידוע הזרקת בוטוקס/דיספורט הינה טיפול נפוץ ומאושר בהזעת יתר בבית השחי. ניתן גם להזריק להזעת יתר כפות רגליים.מומלץ להשאר עם משחת אמלה לפחות כשעה שכן הטיפול מעט כואב.

מנהל פורום בוטוקס ומילוי קמטים