מילוי קמטים

דיון מתוך פורום  בוטוקס ומילוי קמטים

23/06/2011 | 08:26 | מאת: הילה

יש לי קמט בין הגבות + בצידי הפנים בין האף לפה. איזה טיפול מתאים לכל קמט? האם ניתן לבצע את הטיפול כשיש מערכת חיסונית לקויה ו/או כשלא ממש בריאים (מחלת הנשיקה), נגיד ?

27/06/2011 | 12:27 | מאת: ד"ר כהן שרית

לקמטים דינמיים בין הגבות,כלומר אלו שמופיעים עם כיווץ השריר נזריק בוטוקס/ דיספורט.אם מדובר בקמט סטטי-יש צורך בתוספת של חומר מילוי.לקמטים בין האף לפה נזריק חומר מילוי מבוסס על נגזרות של חומצה היאלורונית-דוגמת סטילא'ג או רסטילן.לגבי התוויות נגד ההזרקה,במהלך פגישת הייעוץ בהתאם להסטוריה רפואית,תרופות ובדיקה רפואית פרטנית.

מנהל פורום בוטוקס ומילוי קמטים