מילוי נפח בלחיים

דיון מתוך פורום  בוטוקס ומילוי קמטים

20/06/2011 | 18:22 | מאת: גלית

שלום דוקטור האם ניתן למלא נפח בלחיים באמצעות סטילאז' בהנחה והשיטה של הרופא למלא בשלבים?כלומר בכל 3 שבועות הוא מזריק מזרק 1. לדבריו עדיף לבצע את מילוי נפח הפנים צעד אחר צעד ולא במכה אחת , כדי שניתן יהיה לפסל את הפנים בצורה מדוייקת יותר. שאלתי נובעת מכך שידוע לי כי יש חומר מיוחד (וולומה למשל)לנפחים גדולים בפנים. אשמח לתשובתך תודה

21/06/2011 | 00:37 | מאת: ד"ר כהן שרית

גם לקו מוצרי סטילאג' יש חומר המיועד להזרקת נפחים.הבחירה האם לבצע את ההזרקה במספר שלבים או בפעם אחת תלויה ברופא המזריק וכן ביכולת המתיחה של הרקמה.חשוב לזכור שהמטרה הסופית הינה לעצב באופן אופטימלי את האזור המוזרק מבלי לגרום טראומה רקמתית ע"י הזרקה של כמויות גדולות מדי ומבלי להתחשב בפרמטרים של הרקמה.

מנהל פורום בוטוקס ומילוי קמטים