הזעת יתר ובוטוקס

דיון מתוך פורום  בוטוקס ומילוי קמטים

19/06/2011 | 07:24 | מאת: מירי

שלום, עברתי 3 טיפולי הזרקת בוטוקס נגד הזעת יתר בבית השחי. כל טיפול החזיק מעמד כשנה. כיום אני מעוניינת לעבור טיפול נוסף אך גם מנסה להכנס להריון מזה מס' חודשים. כרגע לא בהריון האם ניתן לעבור את הטיפול בשבוע הבא? ומה אם אכנס להריון בחודש הבא והחומר יהיה בגופי למס' חודשים לפחות? האם זה מסוכן? או לא אפקטיבי כלל? תודה רבה

21/06/2011 | 00:22 | מאת: ד"ר כהן שרית

הזרקת בוטוקס אינה מתבצעת בנשים בהריון או נשים מניקות.בנשים שאינן בהריון ניתן כמובן להזריק ללא חשש.

מנהל פורום בוטוקס ומילוי קמטים