רופא שיניים שמזריק בוטוקס

דיון מתוך פורום  בוטוקס ומילוי קמטים

18/06/2011 | 14:56 | מאת: ליאת

האם זה בטוח ללכת לאחד כזה ?מה אני צריכה לוודא לפני טיפול אצל?

18/06/2011 | 19:22 | מאת: שירן

אני הלכתי לרופאת שיניים בשם מירב מתל אביב ועשתה לי נזקים בלתי הפיכים ועיוותים בפנים ,לאחר מעשה הבנתי איזו שטות רצינית זאת ללכת לרופא שיניים להזרקות לפנים מאחר שהם לא לומדים רפואה בכלל !! ואין להם מושג מינימלי בכלום ! לא יודעים אנטומיה ! לא מבינים במחלות שיכולים להתנגש עם חומרי מילוי ובוטוקס ועוד!!! וחוץ מזה אין להם בכלל ניסיון בהזרקות כי רק לפני שנה התחילו להזריק !

28/06/2011 | 13:00 | מאת: ליאת

מסוכן,אני הגעתי לרופא שיניים כי היה קופון ב 290 שקל -ואני יודעת שהמחירים של בוטוקס מאד יקרים אז זה מאד מפתה. אבל אז חשבתי שאפשר ללכת גם לרופא הכי טוב בהזרקות וגם הוא יכול לעשות נזקים אין גרנטי לשום טיפול. וגם לפי מה שהבנתי התופעות לוואי אמורות לחלוף זה לא משהו קבוע לא? ממש היום יש לי תור אבל אני חושבת ששכנעת אותי לא ללכת אני באמת מעדיפה לשלם יותר מאשר שישב לי על המצפון שהזול פיתה אותי ויהיה לי נזק בלתי הפיך

19/06/2011 | 16:10 | מאת: כרמל

מדוע את הולכת להזריק בוטוקס אצל רופא שיניים ? כל הרופאים מתו?למה את לוקחת סיכונים עם רופא שיניים?הטיפול שהציע לך הוא כל כך זול והפיתוי גדול?אל תעשי את השטות שאני עשיתי ורופא שיניים הרס לי את הפנים!!! ,

20/06/2011 | 13:22 | מאת: נוירולוג

20/06/2011 | 13:40 | מאת: דר דוליטל

כאבה לך הרגל? לא, ברצינות. בוטוקס זה עניין רציני מדי - תעשי מחקר מעמיק מאד אצל מי את עושה את זה. תמיד עדיך לעזות את זה במרפאות רציניות ומוכרות

01/02/2012 | 18:18 | מאת: עופרי יהב

חברים שלום רב. אני מחפשת לדבר עם מישהו שניפגע כתוצאה מהזרקות בוטקוס. בבקשה תעזרו לי זה עבור כתבה- הנייד שלי- 0505279990. תודה רבה

מנהל פורום בוטוקס ומילוי קמטים