בוטוקס אחרי ניתוח עפעפיים

דיון מתוך פורום  בוטוקס ומילוי קמטים

16/06/2011 | 08:23 | מאת: ורד

אני חודשיים לאחר ניתוח עפעפיים ונישאר לי קפל בצידי העיניים (גם קמטים יש לי האם בוטוקס יישר את הקמטים וגם ירים את הקפל? האם תשתנה ההבעה?

21/06/2011 | 00:18 | מאת: ד"ר כהן שרית

ניתוח עפעפים נועד להסיר עודפי עור קיימים וליילד את בלט כריות השומן.כאשר ישנם קמטי חיוך בצידי העיניים ניתן לטשטשם ע"י הזרקת בוטוקס/דיספורט.לא ברור מתאורך האם כוונתך לקמטי החיוך,אם כן ניתן לטשטשם כאמור.לעיתים בצקת לאחר הניתוח תורמת למראה נפוח,אם זהו המצב יש להמתין לנסיגה של הבצקת.על כל פנים טוב תעשי אם תתיעצי עם הרופא המנתח.

מנהל פורום בוטוקס ומילוי קמטים