הזרקת חומרי מילוי מסביב לשפתיים

דיון מתוך פורום  בוטוקס ומילוי קמטים

14/06/2011 | 20:31 | מאת: שרון

שלום ד"ר כהן , רציתי לדעת עד כמה סטילאז' יעיל נגד קמטים מסביב לשפתיים ? בעיקר בצדי השפתיים באיזור הגומות תודה

16/06/2011 | 00:25 | מאת: ד"ר כהן שרית

קו מוצרי סטילא'ג ,נגזרת של חומצה היאלרונית,נותן מענה מצויין לשיפור אסתטי של השפה וסביבתה.ניתן לעצב קו מתאר לשפה,לעבותה,להרים זוויות נפולות של הפה ולשפר מראה קמטוטים סביב השפה.לגבי שאלתך,בצידי הפה מצויים קמטי חיוך,ניתן לשפרם ע"י הזרקה ,אולם בשל תנועתיות האזור ומימיקה הנלווית לחיוך זמן השרידות של חומצה היאלרונית באזור זה קצר יחסית על פי רוב.

מנהל פורום בוטוקס ומילוי קמטים