אלרגיה לחומרי מילוי

דיון מתוך פורום  בוטוקס ומילוי קמטים

01/06/2011 | 16:01 | מאת: יעלה

לפני כשנה קיבלתי זריקת מילוי באזור זוויות הפה. בשיחת ההסבר נאמר לי שהחומר המוזרק הנו חומר אורגני הגדל בחיידקי סטרפטוקוקוס . לא נעשתה לי בדיקת אלרגיה ושלושה ימים אחרי חליתי באנגינה. די נבהלתי ולא חזרתי למרפאה. אני רוצה לטפל בקמטים שחזרו והעמיקו אבל לא רוצה אנגינה. באיזה חומרים מומלץ להשתמש ? תודה מראש.

04/06/2011 | 14:03 | מאת: ד"ר כהן שרית

מתאורך ניתן להסיק כי מדובר בנגזרת של חומצה היאלרונית.כידוע חומצה היאלרונית מצויה באופן טבעי בכל ממלכת החי ברקמות הגוף:במשתית החוץ התאית-בשכבה אמצעית של העור כמו גם בנוזל מפרקי,נוזל זגוגי בעין וכו'. כמרכיב טבעי החומר הוא ביוקומפטיבילי כלומר בעל תאימות ביולוגית לרקמות הגוף,ולפיכך אינו אימונוגני כלומר אינו יוצר תגובות אלרגיות (בניגוד לחומרים סינטטיים)ולא דורש תבחין עורי מקדים טרם ההזרקה.הפרופיל הבטיחותי של חומרים אלו גבוה והתוצאה לאחר ההזרקה להשבת נפח ועיצוב רקמות בפנים טבעית.סביר מאוד להניח כי הסמיכות לאנגינה הינה מקרית בלבד ואינה קשורה להזרקה.מומלץ להשתמש בנגזרות של חומצה היאלרונית ללא כל חשש להשגת מראה טבעי,אסתטי ועל כן צעיר יותר. בהצלחה.

מנהל פורום בוטוקס ומילוי קמטים