אלרגיה לחומרי מילוי
דיון מתוך פורום בוטוקס ומילוי קמטים
ההודעה שלך התקבלה בהצלחה
היא נמצאת כעת בבדיקת עמידה בנהלי הפורום
ההודעה צפויה להתפרסם תוך 24 שעות ממועד הגשתה
במידה וההודעה לא פורסמה בתוך 24 שעות, מומלץ לעיין שוב בנהלי הפורוםולהעלות את ההודעה מחדש.
לפני כשנה קיבלתי זריקת מילוי באזור זוויות הפה. בשיחת ההסבר נאמר לי שהחומר המוזרק הנו חומר אורגני הגדל בחיידקי סטרפטוקוקוס . לא נעשתה לי בדיקת אלרגיה ושלושה ימים אחרי חליתי באנגינה. די נבהלתי ולא חזרתי למרפאה. אני רוצה לטפל בקמטים שחזרו והעמיקו אבל לא רוצה אנגינה. באיזה חומרים מומלץ להשתמש ? תודה מראש.
איזה חומר הוזרק לך? זה נראה קצת סיפור הזוי ,יש לי רופא מדהים שמשתמש רק בחומרים טיבעיים שאין סיכוי שיעשו אלרגיה לכי תתיעצי איתו ולא תצטערי ,קוראים לו ד"ר ליפשיץ רוברטו מרעננה -מומלץ בחום !
תשאלי את הרופא מה שם החומר ? נראה לי שזו המצאה של הרופא אין בארץ חומר מילוי כזה !
מתאורך ניתן להסיק כי מדובר בנגזרת של חומצה היאלרונית.כידוע חומצה היאלרונית מצויה באופן טבעי בכל ממלכת החי ברקמות הגוף:במשתית החוץ התאית-בשכבה אמצעית של העור כמו גם בנוזל מפרקי,נוזל זגוגי בעין וכו'. כמרכיב טבעי החומר הוא ביוקומפטיבילי כלומר בעל תאימות ביולוגית לרקמות הגוף,ולפיכך אינו אימונוגני כלומר אינו יוצר תגובות אלרגיות (בניגוד לחומרים סינטטיים)ולא דורש תבחין עורי מקדים טרם ההזרקה.הפרופיל הבטיחותי של חומרים אלו גבוה והתוצאה לאחר ההזרקה להשבת נפח ועיצוב רקמות בפנים טבעית.סביר מאוד להניח כי הסמיכות לאנגינה הינה מקרית בלבד ואינה קשורה להזרקה.מומלץ להשתמש בנגזרות של חומצה היאלרונית ללא כל חשש להשגת מראה טבעי,אסתטי ועל כן צעיר יותר. בהצלחה.