האם סטילאז מתאים להזרקה לשפתיים?

דיון מתוך פורום  בוטוקס ומילוי קמטים

30/05/2011 | 23:08 | מאת: יעלה

אני מרגישה שעם השנים ממש התרוקנו לי השפתיים וזה גורם לי להראות מבוגרת יותר . בנוסף, יש לי שני קמטים לצידי הפה שמציקים לי מאוד . האם אפשר לטפל בשתי הבעיות בו זמנית ? או בשני טיפולים נפרדים? האם התוצאה תיראה טבעית? תו' כמה זמן רואים את התוצאות של הטיפול ? תודה רבה על תשובתך

04/06/2011 | 13:38 | מאת: ד"ר כהן שרית

אכן עם הגיל מתרחשים שינוים במבנה האסתטי של השפה וסביבתה. שינויים אלו כוללים בין היתר התארכות השפה,התדקקותה,אובדן היחס האסתטי בין שפה עליונה לתחתונה(שפה תחתונה מעובה יותר)וקו מתאר שנעשה עם השנים פחות מוגדר וברור.בד בבד מופיעים הקמטים בין האף לפה. קו מוצרי סטילא'ג ,נגזרת של חומצה היאלרונית,נותן מענה מצויין להשבת הנפח שאבד עם השנים ועיצוב שפה.הטיפול מבוצע לאחר אלחוש בפעם אחת.התוצאה טבעית ,אסתטית ונראית מייד עם תום ההזרקה.תתכן נפיחות של השפה שחולפת עצמונית לאחר יום יומיים.

29/06/2011 | 11:54 | מאת: אירית

רוצה לספר לכם כמי שעברה 2 ניתוחים לא קלים בביצועו, ועברה טיפולי הזרקות, אין אין אין!! על האיש האהוב הזה. היחס החם חם, האיכפתיות והקשר הטוב. כמה אהבה הוא נותן ואיך איכפת לו, זה כבר 50% החלמה! וכמובן החלק המקצועי. אני 13 שנה אחרי ניתוח הקטנה והרמת חזה, אני בת 50, ואין לאף אחת חזה יפה כמו שלי! ממליצה בהמון אהבה.

29/06/2011 | 11:54 | מאת: אירית

רוצה לספר לכם כמי שעברה 2 ניתוחים לא קלים בביצועו, ועברה טיפולי הזרקות, אין אין אין!! על האיש האהוב הזה. היחס החם חם, האיכפתיות והקשר הטוב. כמה אהבה הוא נותן ואיך איכפת לו, זה כבר 50% החלמה! וכמובן החלק המקצועי. אני 13 שנה אחרי ניתוח הקטנה והרמת חזה, אני בת 50, ואין לאף אחת חזה יפה כמו שלי! ממליצה בהמון אהבה.

מנהל פורום בוטוקס ומילוי קמטים