מעוניינת גם במילוי השקעים מתחת לעיניים.

דיון מתוך פורום  בוטוקס ומילוי קמטים

11/05/2011 | 22:40 | מאת: פלדמן

מפחדת בגלל האזור העדין!!!!! וגם מגושים.(קראתי באיזה מקום) האם הרבה ביצעו ההליך?מאד מעוניינת צריכה הסבר. תודה ותודה על תשובתך.

12/05/2011 | 22:46 | מאת: ד"ר כהן שרית

שקעים מתחת העיניים פוגעים לא ספק באסתטיקה סביב העיניים ומקנים מראה עיף ולא צעיר.כאשר הבעיה היא חסר נפח ניתן לבצע מילוי ע"י הזרקת נגזרות של חומצה היאלרונית. התהליך קל, מהיר ונטול כאבים.פזור נכון כמו גם נסיון בהזרקות באזור זה תורמים ללא ספק לתוצאה אסתטית משופרת ומראה צעיר יותר. בהצלחה.

מנהל פורום בוטוקס ומילוי קמטים