eMETRIX/האם מתאים לעור רגיש?

דיון מתוך פורום  בוטוקס ומילוי קמטים

08/05/2011 | 01:03 | מאת: USA

אני מתעניינת בטיפול בעזרת גלי רדיו (eMETRIX) לעור הפנים . ברצוני לדעת עם טיפול זה מתאים לי כי אני סובלת מקופרוזים . תודה

09/05/2011 | 19:21 | מאת: ד"ר כהן שרית

אין מניעה מטיפול באימטריקס למטופלות עם נימי דם,אולם אין ספק שצריך לבדוק( כמות ,פזור).למכשיר מספר תוכניות המתועלות בהתאם לבדיקה ,המטרה והטיפול מדורג. אם רצונך להעלים את הקופרוזים אזי ניתן להשתמש בידית SRA גם של חברת סינרון או בליזרים המתאימים לטיפול בנימי דם כגון מסוג FLPDL .בהצלחה ויום עצמאות שמח!

מנהל פורום בוטוקס ומילוי קמטים