שקעים מתחת לעניים

דיון מתוך פורום  בוטוקס ומילוי קמטים

07/05/2011 | 16:47 | מאת: מצקין

במה משתמשים? האם אוכל לצאת מיד לאחר ?(שואלת כי תקופה עמוסה ואין ביכלתי לצאת לחופש) תודה על התשובה?

09/05/2011 | 19:03 | מאת: ד"ר כהן שרית

כאשר מדובר בשקע הדמעות המצריך מילוי מומלץ על שמוש בנגזרות של חומצה היאלורונית כגון סטילאג M ,רסטילן פרלן וכו'.על פי רוב החזרה לשגרה מיידית ,לעיתים נדירות יכול להופיע שטף דם שחולף עצמונית לאחר מספר ימים וניתן להסוותו בעזרת קונסילר. בהצלחה ויום עצמאות שמח!

10/05/2011 | 17:10 | מאת: אורית

הרופא שעשה לי מילוי מתחת לעיניים הזהיר אותי שיכול להיות שטף דם פיצפון ונפיחות קלה אבל לא היה לי שום דבר אחרי הטיפול וזה נראה מושלם ,עכשיו אין לי שקעים מתחת לעיניים וגם השחור שהיה שם נעלם -מדהים !

11/05/2011 | 22:58 | מאת: מצקין

האם גם הוא אמין ומוכשר כמו ד"ר שרית?

מנהל פורום בוטוקס ומילוי קמטים