חומרים פעילים

דיון מתוך פורום  בוטוקס ומילוי קמטים

07/05/2011 | 16:38 | מאת: לקנר

משתמשת בחומר קרטוליטי לחידוש העור בת 40+ מעוניינת בחומרים להגברת ההידרציה גם פעילים - במה את ממליצה ד"ר שרית ובכמה % פעיל? תודה על תשובתך.

09/05/2011 | 10:08 | מאת: ד"ר כהן שרית

שמוש בחומר קרטוליטי( חבל שלא ציינת איזה) מסיר שכבה המגינה על העור ולכן מומלץ להשתמש בחומרים מלחחים.חומר קרטוליטי מגביר ללא ספק את החדירות העורית ולפיכך את יעילות החומרים הפעילים.בבחירת קרם מלחח יש להתחשב במספר גורמים-סוג העור( לא ציינת איזה),שימושים בעבר ואף תחושה עורית עם המוצר הנבחר שכן חשוב שתחושי נוח .לגבי הגברת ההדרציה מומלץ על שמוש בקרם המכיל חומצה היאלורונית ( סופחת מים ולפיכך מלחחת) בשלוב עם ביופפטידים התורמים להאצת ייצור סיבי הקולגן ומקדם הגנה.קרמים המכילים חומצה היאלורונית ניתנים כמרשם או כמוצר מדף (דוגמא לאחרון קרם אלואג'של אוון -מכיל גם חומצה היאלורונית).בהצלחה

מנהל פורום בוטוקס ומילוי קמטים