הזרקות למילוי קמטים

דיון מתוך פורום  בוטוקס ומילוי קמטים

05/05/2011 | 20:51 | מאת: מירב

שלום ד"ר כהן, האם יש מגבלות מיוחדות לאחר הזרקת בוטוקס בצידי העיניים ובין הגבות וכן הזרקת חומצה הילרונית בצידי הפה. למשל, תוך כמה זמן לחזור לפעילות ספורטיבית , האם לשפשף את האיזורים הללו וכיו"ב?

09/05/2011 | 09:29 | מאת: ד"ר כהן שרית

מירב שלום.לאחר הזרקת בוטוקס יש להמנע ממסג'/ שפשוף האזור למשך 4 שעות.פרט לכך חזרה לשגרה יומיומית.לאחר הזרקת חומצה היאלורונית ממליצה על קרור האזור ע"י קרחונים שנועדו לכך,לסירוגין,למשך מספר שעות ולעיתים משיחת תרכובת מרגיעה .

10/05/2011 | 18:06 | מאת: מימי

קראתי חומר מדעי בצרפתית שאסור בשום אופן לשים קרח אחרי מילוי של חומצה היאלורונית !!!! כי הקרח הורס את החומצה וחבל על הכסף וחבל על התוצאה שיכולה להיות מושלמת -אני לא שמתי קרח אחרי ההזרקה והכל היה נהדר ללא קרח

11/05/2011 | 23:03 | מאת: מצקין

מנהל פורום בוטוקס ומילוי קמטים