משתמשת ברטוויט ואיזומד כבר כחודשיים האם להמשיך

דיון מתוך פורום  בוטוקס ומילוי קמטים

04/05/2011 | 15:20 | מאת: פורת

או להעבור לקרם קלוגמן שיש בו גם חומצה גלוקולית ועוד? (לחידוש העור והבהרתו- בת 42)- מה יותר אפקטיבי ?

05/05/2011 | 00:06 | מאת: ד"ר כהן שרית

קרם קליגמן מתייחס לשילוב של הדרוקינון ,רטינואיד וסטרואיד.ניתן כמובן להוסיף מרכיבים בהתאם לבדיקה ולבעיה העורית.אין ספק שכאשר הטפול מותאם באופן פרטני-היעילות משופרת,מה גם שניתן לקבוע את הריכוזים באופן פרטני שכן משחות מדף מגיעות בריכוזים מסויימים בלבד.לעיתים לאחר תקופה יש להעלות מינונים,דבר שאינו אפשרי במוצרים משווקים קיימים.

מנהל פורום בוטוקס ומילוי קמטים