חומצה היאלרונית סטילאז לארג

דיון מתוך פורום  בוטוקס ומילוי קמטים

05/05/2022 | 01:52 | מאת: חוששת

שלום דוקטור עשיתי לפני כמעט שנתיים ושישה חודשים חומצה היאלרונית בשפתיים סטילאג לארג מזרק כמעט שלם בחלק העליון וקצת בצדדים החומצה עדיין נשארה ממש מוזר יש עדיין בצקות וגושים יש לי שאלה האם יכול להיווצר שיתוק מהחומצה בצד אחד של הפנים? כי הם עשו לי מעל השפה והרגשתי שורף כואב כזה וכשאני מכווצת טיפה את האף ואת השפה כלפי מעלה כמו קריצה כזו זה עולה ובצד ימין אני ממש לא מצליחה לעשות זאת באופן מוזר האם זה אומר משהו? מה ניתן לעשות? ובגלל שהשפתיים עבות ומנופחות כשאני מנפחת לחיים או עושה דברים מרגישה כאילו השפתיים הרגשכ שהם מתפוצצות ולא נוחות

05/05/2022 | 01:54 | מאת: המשך

אהה לגבי שמאל שאני מכווצת את האף בצד שמאל ואת השפה מעלה כלפי מעלה זה עולה ובצד ימין אי אפשר בכלל לעלות את השפה או לכווץ את האף

שלום רב, מצרף תשובה בהמשך השרשור. בברכה, ד״ר ממלידר אבי 077-8181-087

שלום רב, בד״כ חומצה היאלורונית שמוזרקת נספגת בתוך 9 חודשים. לעיתים רחוקות נשארת חומצה היאלורונית גם לאחר שנתיים. ממליץ להגיע ליעוץ במרפאה עם תשובת רדיולוג לבדיקת סונר בשאלה של גוף זר קרוב לשפתיים. בברכה, ד״ר ממלידר אבי 077-8181-087

מנהל פורום בוטוקס ומילוי קמטים