קמטים במצח

דיון מתוך פורום  בוטוקס ומילוי קמטים

28/02/2022 | 13:08 | מאת: יעל

שלום אני בת 39. אף פעם לא היו לי קמטי הבעה במצח כי במבנה פנים שלי אני לא מרימה את הגבות בכלל והשרירים האלה לא מופעלים תוך כדי הבעות פנים. לפני חודשיים התחלתי להשתמש במכשיר נגד מיגרנה כל יום ששמים במצח וגורם למעיין ספזם בשרירים ושולח פולסים לעצבים. פתאום שמתי לב שיש לי 5 קמטים עדינים במצח שהם קבועים ולא קשורים להבעה. האם בוטוקס יוכל להעלים אותם? והאם ידוע לך אם בבוטטקס למיגרנה מזריקים בדיוק באותו נקודות במצח כמו בבוטוקס אסתטי? תודה רבה

שלום רב, רעלן בוטוליניום מיועד למיגרנות מסוג Tension Headaches ההזרקה במקרים מתאימים של כמויות גדולות בנקודות רבות בראש. לקמטים קבועים לפעמים הרעלן יכול לעזור ולפעמים חומרי מילוי או השילוב. אשמח להיפגש ליעוץ אישי במרפאה. בברכה, דר׳ אבי ממלידר 077-8181-087

מנהל פורום בוטוקס ומילוי קמטים