בוטוקס למפרק הלסת כושל

דיון מתוך פורום  בוטוקס ומילוי קמטים

30/01/2022 | 18:37 | מאת: בוטוקס למפרק הלסת

הי שלום עשיתי בוטוקס למפרק הלסת מבחינה רפואית העצם לחי שלי ממש נפוחה עולה למעלה והלסת התחתונה ממש צרה זה מראה מוזר ומכער אותי רציתי לשאול אם עיסוי לפנים עוזר להוריד את השפעה ואם יש עוד דברים שיכולים לעזור?

שלום רב, השפעת הזרקת רעלן בוטולינום חולפת לאחר מספר שבועות מעצמה. בברכה, ד״ר ממלידר אבי 077-8181-087

01/02/2022 | 06:58 | מאת: מפרק הלסת

גם בממפרק הלסת עובר מהר? כי אמרו לי שזה יכול להחזיק שנה

שלום, לצערי רעלן בוטוליניום משפיע ל3-4 חודשים בממוצע. קיימים סיפורים על השפעה ליותר מחצי שנה. בברכה, דר׳ אבי ממלידר 077-8181-087

מנהל פורום בוטוקס ומילוי קמטים