חומצה היאלרונית שאלה חשובה

דיון מתוך פורום  בוטוקס ומילוי קמטים

05/01/2022 | 23:19 | מאת: מיכאלה

הי, התחלתי לעשות הזרקות בשפתיים ובסנטר לפני שנה, ומאז עשיתי פעמיים בסך הכל בכל איזור. השאלה שלי היא, ככל שהשנים יעברו, הזמן שיעבור עד שאצטרך לחדש שוב את ההזרקה יוכל להתארך? ז"א שבמקום לעשות פעמיים בשנה, אני אוכל לעשות פעם בשנה-שנתיים? כי הבנתי שככל שעושים הרבה פעמים אז להבדיל מבוטוקס הגוף סופג את זה פחות מהר.. האם זה נכון?

שלום רב, זה עובד גם לפי ההיגיון שתארת אך גם מושפע משינויים הורמונליים ושינויים אחרים כמו לדוגמא עליה וירידה במשקל ועוד הרבה גורמים. לסיכום לא ניתן בדיוק לצפות ולתכנן את הטיפולים העתידיים. בברכה, דר׳ אבי ממלידר 077-8181-087

מנהל פורום בוטוקס ומילוי קמטים