בוטוקס ותלות בטיפולים

דיון מתוך פורום  בוטוקס ומילוי קמטים

30/12/2021 | 23:19 | מאת: מיריאל כהן

היי ,אני בת 27 ורוצה להתחיל לעשות בוטוקס אם כי זה לא דחוף לאור המצב שלי. השאלה שלי- אם אני אתחיל להזריק בוטוקס, ונניח אני אחליט שאני רוצה להפסיק באיזשהו שלב- האם העור יהיה במצב גרוע יותר ממה שהתחלתי? כלומר האם בוטוקס הוא טיפול מחייב שאני חייבת להמשיך איתו, אחרת העור יראה עוד יותר גרוע ממה שהיה?

שלום רב, חד משמעית, אינך מתחייבת לדבר. במידה ותתחילי טיפולים אסתטיים שמרניים כמו בוטוקס וחומרי מילוי תוכלי להפסיק בכל עת שתחפצי. בברכה, ד״ר ממלידר אבי 077-8181-087

מנהל פורום בוטוקס ומילוי קמטים