נפיחות איומה אחרי מזרק וחצי של הרמוניקה

דיון מתוך פורום  בוטוקס ומילוי קמטים

18/12/2021 | 12:39 | מאת: נילי

שלום רב, אני בת 76, חולת סרטן לשעבר, עברתי טיפולים בהקרנות וכימו. כבר 6 שנים נקייה ובריאה. לפני 4 ימים הזרקתי הרמוניקה, מזרק וחצי לכל צד באיזור עצמות הלחיים. מאז ישנה נפיחות איומה ואני בקושי מצליחה לפתוח את העיניים. בערבים עולה לי החום, לא מאד גבוה אבל בין 37.5 ל 38. ואני מרגישה עייפות נוראית. יש לציין שההזרקות נעשו ללא שום משחת אילחוש. האם זה מצב תקין?

שלום רב, זו לא תגובה רגילה. נא לדווח לרופא שהזריק. במידה ואין מענה נא לפנות לרופא המטפל דרך קופת חולים. תגובות רגילות לא מלוות בעליית חום סיסטמטי. בברכה, דר׳ אבי ממלידר 077-8181-087

מנהל פורום בוטוקס ומילוי קמטים