נפיחות מתחת לשקע עיניים

דיון מתוך פורום  בוטוקס ומילוי קמטים

08/12/2021 | 00:28 | מאת: ליאת

הי ד"ר לפני חצי שנה הזרקתי חומצה הילרונית בשקעי עיניים ונוצרה לי נפיחות קלה מתחת לשקעים (אולי הצטברות מים). מאז לא עבר. הדוקטור המטפלת אמרה לי בכל פעם כששאלתי מה יש לעשות, שעדיף לחכות שהחומר יצא מהגוף לבד ולא להמיס. עכשיו אני בחרדה שהסימן ישאר שם תמיד, גם אחרי שהחומר יעלם. מה יש לעשות?

שלום רב, בדכ בטיפול עם חומצה היאלורונית לאחר כשבועיים חולפים כל תופעות הלוואי. במידה ונותרת נפיחות לא רצויה באיזור העפעפיים התחתונים בהחלט כדאי לשקול המסה. חסרים פרטים בסיפור ששלחת ועם זאת במידה ומדובר בחומצה היאלורונית הכל הפיך. על מנת לענות באופן אישי ופרטני כדאי להיפגש ליעוץ פרונטלי במרפאה. בברכה, דר׳ אבי ממלידר 077-8181-087

מנהל פורום בוטוקס ומילוי קמטים