הזעת יתר ובוטוקם

דיון מתוך פורום  בוטוקס ומילוי קמטים

03/05/2011 | 13:03 | מאת: aoelnes

לפני שנתיים טיפלתי בבוטוקס עקב הזית יתר שעבד מצוין לתקופת של 10חודשים לפני חצי שנה עשיתי שוב טיפול אפילו שניים שלא עבדו בכלל מה הסיבה ??מי יכול לעזור לי???

04/05/2011 | 23:47 | מאת: ד"ר כהן שרית

אחת מההתוויות המאושרות של הזרקת בוטוליניום (בוטוקס/ דספורט )הינה הזעת יתר בבתי השחי.הטיפול גורם להפחתה משמעותית בכמות ההזעה לפרק זמן הנע בין 5-7 חודשים.שביעות הרצון בקרב המטופלים גבוהה,כפי שציינת מההזרקה הראשונה. קשה לקבוע מדוע הטיפול לא הגיב בפעם הנוספת-שכן חסרים נתונים-האם הוזרק אצל אותו רופא?האם לא היה שיפור כלל או שיפור פחות יחסית להזרקה הראשונה?( כלומר האם המינון השתנה)? בהעדר נתונים קשה לקבוע,על כל פנים כדאי לשאול את הרופא המזריק.

מנהל פורום בוטוקס ומילוי קמטים