חומצה היאלרונית ומשך תחזוקה

דיון מתוך פורום  בוטוקס ומילוי קמטים

03/12/2021 | 17:27 | מאת: גאיה חן

האם לאורך השנים, ככל שמזריקים חומצה האירלונית לאיזורים שונים בפנים, המרווח בין הזרקה להזרקה מתארך עם הזמן? ז"א אם בתור התחלה אני מזריקה כל חצי שנה-שנה, האם אחרי חמש שנים של הזרקות אני אוכל להזריק אחת לשנתיים למשל או ליותר זמן?מקווה שהשאלה ברורה

שלום רב, שאלה מצוינת. לדברי החברות המייצרות את חומרי המילוי בעולם התשובה היא כן. בפועל ולמעשה, התשובה משתנה לכל מקרה לגופו. כלומר, ייתכן שתגיבי בצורה כזו שתאפשר לך תחזוקה עם מעט יותר חומר מאשר בדרך להשגת תוצאה מסויימת. וייתכן לפי מצבך ותגובת גופך שתזדקקי ליותר חומר כדי לתחזק תוצאות מסויימות. גורמים רבים מידי משפיעים על התשובה כמו שימוש בתרופות, חשיפה למזג אוויר, טיפולים משלימים, חשיפה לשמש, מחלות, מצבים רפואיים או גופניים. אורך חיים, הרגלים, סוג חומר המילוי, האזור המטופל וכו.. קצרה היריעה מלפרט את כל הגורמים. ולכן, התשובה האמיתית היא שאין לדעת. חג שמח, דר׳ אבי ממלידר 077-8181-087

מנהל פורום בוטוקס ומילוי קמטים