הזרקת רדיאס פג תוקף לאף והאם ניתן להוציא אותו

דיון מתוך פורום  בוטוקס ומילוי קמטים

08/11/2021 | 16:35 | מאת: מרים

שלום, הורק לי רדיאס פג תוקף לצורך פיסול אף. אני חודש אחרי עדיין עם אדמומיות באף ותחושה מציקה. מה ההשלכות לכך ? הבנתי שהחומר היפואלרגני כך שזו לא אלרגיה..זה בגלל שפג תוקף? בנוסף בקצה האף יש בועה לבנה והרופא טוען ששבוע הבא אבוא אליו והוא ינקז את החומר כי יש כנראה יותר מדי. לפי מה שהבנתי החומר מתמצק וזה בכלל לא ניתן..בטח מעל חודש אחרי...והניסיון הזה בכלל יכול לגרום לנזק וצלקת באף. מה דעתכם?

שלום רב, רדיאס חומר נהדר. אסור להזריק חומר פג תוקף. כדי לעזור צריכים להיפגש במרפאה ליעוץ משום שקיימות כמה אפשרויות לטפל וצריכים למצוא את השילוב הנכון לפי הממצאים בבדיקה פרונטלית. קיימת סכנה בטיפולים אגרסיביים ליצירת צלקות מאוד עקשניות באף. בברכת רפואה שלמה, דר׳ ממלידר אבי 077-8181-087

מנהל פורום בוטוקס ומילוי קמטים