המקום שהכי מבגר אותי זה שני הקווים בין האף לפה.

דיון מתוך פורום  בוטוקס ומילוי קמטים

03/05/2011 | 00:23 | מאת: אליה

למה אי אפשר להזריק חומר שממלא יותר נפח באזורים אלה או שיטת הזרקה אפקטיבית יותר. כמה פעמים שאני עושה מילוי ואין שיפור משמעותי. ולפי חברות שעשו גם ניתוחי הרמת פנים לסוגיהם.נשאר המקום אותו הדבר .אין שיפור באזור זה. שאלתי מה הכי אפקטיבי לעשות בנידון. יש פיתרון? אולי לא מספיק חומר מזריקים ? בבקשה אם תוכלי לענות לי ד"ר שרית. רוצה תשובה לי. תודה מראש!!!!!

04/05/2011 | 23:38 | מאת: ד"ר כהן שרית

החריצים בין האף לפה הינם אזור המילוי השכיח ביותר.כמות החומר המוזרקת תלויה בעומק הקפל ,כאשר החריץ עמוק יותר נדרשת כמות רבה יותר ועיתים גם שילוב של חומר בעל דרגת סמיכות גבוהה יותר.עם זאת חשוב לאבחן האם מדובר במדף עורי-שהינו פועל יוצא של צניחת רקמות הפנים ואז הפתרון האידיאלי הינו הרמת הרקמות שצנחו עם השנים והידוקם לצורך השגת מראה צעיר ואסתטי יותר.

מנהל פורום בוטוקס ומילוי קמטים