בוטוקס מעל השפתיים..

דיון מתוך פורום  בוטוקס ומילוי קמטים

25/09/2021 | 21:01 | מאת: shiran

היי ד"ר שבוע טוב עשיתי לפני חודש וחצי חומצה בשפתיים ומעל השפתיים היה לי קמט לרוחב אז הרופאה הזריקה לי מעט בוטוקס במקום ומאז אני מרגישה מוזר באזור של הפה תחושות מוזרות עם הסגירה של השיניים מאז הרגשה כללית שלי מאוד ירודה האם יכול להיות נזק כתוצאה מבוטוקס מעל השפתיים? או שפשוט אני צריכה להתאזר בסבלנות עד שהשפעה תעבור? האם יש דרך להעלים את השפעה של הבוטוקס במקום?

שלום רב, ככל הנראה לא צפוי נזק והכל יחלוף במהלך מספר שבועות. אין דרך להעלים את ההשפעה לבינתיים. שימוש בבוטוליניום טוקסין נפוץ מאוד ברפואה וברפואה אסתטית בפרט. רופאים רבים מתמודדים עם הזרקת בוטוקס לשליש הפנים העליון. על מנת להשתמש בבוטוליניום באזורים אחרים בפנים כדאי לבחור רופא מנוסה מאוד. החלמה מהירה, דר׳ אבי ממלידר 077-8181-087

מנהל פורום בוטוקס ומילוי קמטים