בוטוקס, חומצה - חיסון והריון

דיון מתוך פורום  בוטוקס ומילוי קמטים

13/09/2021 | 13:44 | מאת: מירב

שלום רב, בת 37, לא עברתי בוטוקס בעבר. היום אחרי חיסון קורונה שלישי ומתכננת ב"ה הריון בקרוב. האם יש מניעה מלעשות בוטוקס במצח וצידי עיניים וכן מילוי חומצה בשפתיים במועד צמוד לחיסון שלישי וכן בתקופה בה מנסה להכנס להריון?

שלום רב, אין מניעה חד משמעית מלעבור טיפולים בזמן הריון ועם זאת הייתי דוחה אותם לשליש ההריון השלישי. גמר חתימה טובה, דר׳ אבי ממלידר 077-8181-087

16/09/2021 | 19:58 | מאת: מירב

תודה על המענה. אחדד שאני עדיין לא בהריון אבל כן מתכננת ב"ה בקרוב. עדיין כדאי להמתין ?

מותר כארבעה שבועות לפני הריון לעבור כל טיפול אסתטי

מנהל פורום בוטוקס ומילוי קמטים