נפיחות ושטפי דם

דיון מתוך פורום  בוטוקס ומילוי קמטים

12/08/2021 | 05:20 | מאת: עדיאל

לאחר מילוי שפתיים חצי מזרק מספר שעות לאחר מיכן חלה נפיחות גדולה בשני השפתיים עם שתפי דם ונקודות לבנות כמו מוגלע. לא הצלחתי להשיג את הרופא מה עושים במקרה כזה? הנפיחות תרד לבד? צריך עירוי אנטביוטי או רק כדורים? השפתיים יחזרו לעצמם? חייב חומר מפרק? אם צריך חומר מפרק מזריקים כעת או שממתינים שיחלוף הנפיחות וכנארה זיהום? אנא עזרתך ככל האפשר תודה

שלום רב, לא ממש ברור לפי התיאור וגם חסרים פרטים חשובים. ממליץ לפנות לרופא המטפל או לגשת פיזית לבדיקת רופא אחר בלית ברירה. רפואה שלמה, דר׳ ממלידר 077-8181-087

מנהל פורום בוטוקס ומילוי קמטים